CDC SERVICE – OFERTE

car-service-iasi-cdc-service-auto

CDC SERVICE

CDC Service reprezintă o întreprindere socială cu profil de atelier mecanic auto care contribuie la dezvoltarea comunității locale, creând locuri de muncă pentru persoanele vulnerabile și oferind întreprinzătorilor servicii de întreținere și reparare auto.

car-service-iasi-cdc-service-auto-locatie

LOCATIE CDC SERVICE

Adresă: str. Livezilor 2 sat Valea Adâncă, Iași

Programari : +40 786 528 192

Program: Luni – Vineri 8:00-18:00

Sâmbătă 9:00-14:00

Duminică închis

20% REDUCERE PENTRU PROGRAMARILE FACUTE ONLINE

PROGRAMEAZA
vulcanizare4

SERVICII CDC SERVICE

Lucrări de întreținere periodice și reparații generale Întrețineri și reparații complexe ale motoarelor, sistemului de rulare și frânare, sistemul de suspensii, articulații, axe de tracțiune, cutii de viteze, diferențiale, instalații de aer, instalații electrice Asigurarea rapidă a pieselor de schimb necesare lucrărilor de service Montarea/demontarea anvelopelor noi, lucru asigurat cu personal tehnic specializat și cu utilaje ultramoderne

OFERTE CDC SERVICE

GALERIE FOTO

PARTENERI CDC SERVICE

Activitatea consta in productia de produse finite precum SACI, PUNGI, SACOSE din BO/C(PP – Polipropilena) si/sau LD/MD/HD (PE – Polietilena). Aceste produse pot avea o multitudine de aplicatii si destinatii: Pungi pentru industria de panificatie / brutarii, pentru patiserii / panificatie, cu clapeta adeziva pentru industria textila, saci colectori pentru industria textila, sacose pentru cumparaturi – magazine, retail, saci pentru materiale de constructii, pungi pentru uz alimentar, pungi pentru ambalare automata / semiautomata, saci pentru produse congelate

Produsele pot fi personalizate sau nu, in functie de natura materiei prime si solicitarea clientilor.

logo catering-finalSocial Catering se adreaseaza in principal clientilor din sectorul non profit – centre de zi pentru copii, centre de zi pentru batrani, evenimente organizate in sectorul ONG, dar si mediului corporatist pentru pauza de pranz si diverse evenimente organizate, precum si persoanelor fizice, cu precadere in mediul rural, datorita faptului ca marile firme de catering se regasesc in orasele mari si nu pot acoperi necesitatile din acest domeniu in satele si comunele situate la o distanta mai mare de 20 km de municipiul Iasi.
Firma de catering va oferi o gama larga de produse culinare preparate, ofertele fiind structurate pe tipuri de evenimente si pe categorii de clienti. De exemplu pentru petreceri private sau evenimente se vor asigura platouri speciale, iar la centre de zi se vor asigura caserole individuale cu felurile principale cerute. In toate situatiile accentul se pune pe calitatea preparatelor, ceea ce inseamna cel putin doua lucruri:
1. ingrediente de cea mai buna calitate, procurate de la producatori directi, ceea ce va garanta atat calitate ridicata cat si un cost redus.
2. o echipa de oameni talentati, calificati prin proiect si specializati la locul de munca.

logo_carwash_final

CAR WASH este o companie romaneasca infiintata anul acesta ce isi propune sa raspunda in mod corespunzator solicitarilor din domeniul prestarilor de servicii auto self service. Ne propunem sa asiguram un anumit standard, ce este asigurat de utilitatea echipamentului, usurinta de folosire a acestuia si de calitatea materialelor folosite.
Firma noastra este localizata in localitatea Valea Adanca, str. Livezilor nr. 2, com. Miroslava, Iasi.

logo_domicilis_finalPrin acesta structura dorim sa oferim batranilor sau bolnavilor ingrijire personalizata la domiciliu, la locul si momentul dorit, furnizand asistenta, siguranta si suport fizic si moral.
Clientii nostri sunt rudele sau apropiatii persoanelor batrane sau aflate in dificultate, cu venituri medii si mari care inteleg necesitatea unor astfel de servicii pentru ca nu se pot ocupa personal de aceste aspecte datorita lipsei de timp si lipsei cunostintelor de specialitate.
Beneficiarii directi ai serviciilor de ingrijire la domiciliu vor fi persoanele varstnice imobilizate la pat sau la domiciliu si persoane bolnave, pentru cresterea calitatii vietii acestor persoane este indicat sa se ofere servicii medicale, de recuperare si de ingrijire de baza la domiciliu.

logo_kinego_finalLa Kinego găsiți personal medical răbdător și zâmbitor care caută mai tot timpul să vă întreacă așteptările. Pe lângă oameni în adevăratul sens al cuvântului, personalul nostru este foarte bine pregătit și competent.Avem printre noi cadre universitare de profil și specialiști cu experiență care își doresc să devină și mai buni în ceea ce fac.

Pentru a vă însănătoși și a vă bucura sufletele, ne unim forțele și utilizăm toate resursele clinice necesare pentru a stabili un diagnostic complet. La Kinego beneficiați de un tratament corect și integral bazat pe protocoale de lucru adaptate individual fiecărui pacient care ne calcă pragul.

– See more at: http://kinego.ro/#sthash.RRKXkjst.dpuf

logo_medicasa_finalPrin acesta structura dorim sa oferim batranilor sau bolnavilor ingrijire personalizata la domiciliu, la locul si momentul dorit, furnizand asistenta, siguranta si suport fizic si moral.
Clientii nostri sunt rudele sau apropiatii persoanelor batrane sau aflate in dificultate, cu venituri medii si mari care inteleg necesitatea unor astfel de servicii pentru ca nu se pot ocupa personal de aceste aspecte datorita lipsei de timp si lipsei cunostintelor de specialitate.
Beneficiarii directi ai serviciilor de ingrijire la domiciliu vor fi persoanele varstnice imobilizate la pat sau la domiciliu si persoane bolnave, pentru cresterea calitatii vietii acestor persoane este indicat sa se ofere servicii medicale si de ingrijire de baza la domiciliu.

logo_mobilier_finalÎnfiinţarea SES în localitatea Bârnova în mediul rural va avea ca domeniu de activitate activitatea de tâmplărie, alte lucrări în lemn (producerea, asamblarea si comercializarea stupilor pentru albine si a ramelor pentru stupi) precum si confecţionarea mobilierului din PAL, suprafaţa ocupată de atelier fiind de 150 mp.
In urma studierii pietii Nord Est a Romaniei, s-a constatat posibilitatea semnarii unui acord cu un mare producator de stupi din regiunea Nord Vest a Romaniei care nu este prezent cu desfacerea si distributia produselor sale in regiunea Nord Est a tarii, si in acelasi timp cu Asociatia Apicola din Iasi, care este interesata intr-o colaborare de lunga durata cu un unic producator de produse apicole (stupi si rame de stupi), intrucat in momentul de fata exista mai multi furnizori mici, a caror productivitate nu se ridica la un nivel calitativ ridicat.
Principala activitate preconizata o reprezinta oportunitatea producerii stupilor/ramelor pentru stupi pentru comenzi/livrari in lanturi de magazine specializate in domeniul apiculturii.

logo_vulcanizare_finalAtelierul de vulcanizare cu profil autovehicule mici, mari si utilaje agricole va fi o structura de economie sociala nou infiintata cu personalitate juridica avand contabilitate distincta, va functiona in mediul rural , in vecinatatea Municipiului Iasi.
Principalul obiectiv al structurii este facilitarea incadrarii in munca a grupurilor vulnerabile (familii cu mai mult de 2 copii, persoane care au parasit timpuriu scoala) prin calificarea lor si angajarea in munca.
Ideea dezvoltarii unei Structuri de economie sociala cu profil atelier vulcanizare automobile, autoutilitare , masini de tonaj mare si utilaje agricole a venit ca o necesitate existenta la nivelul comunitatii locale: locuri de munca limitate pentru persoanele din grupurile vulnerabile si servicii limitate pentru intreprinzatorii persoane fizice sau juridice din domeniul agricol, domeniul transportului de mare tonaj, dar si a persoanelor fizice.
Activitatea atelierului va fi structurata pe doua componente:
Vulcanizare , echilibrare , reglare presiune roti , reparatia jantelor automobilelor , autoutilitare, masini si utilaje agricole si masini de mare tonaj,
Spatiu depozit anvelope pentru clienti ( hotel de anvelope);

marci-service

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>